Nyheder
Min farmor og farfar
Min farmor og farfar blev gift i 1925 og boede i Århus....
Maj måned 2015

Dyrskue i Hurup:

Dalgårdens Cirkeline opnåede 23 point og fik ærespræmie og en rigtig fin beskrivelse.

Dalgårdens Xander fik 22 point og mange rosende ord, blandt andet blev der nævnt at han er en rigtig god sports type. 

Venus H var også med og fik 22 point og meget ros.

Vi havde en fantastisk dag med sol og søde ponyer.

C-Stævne på Mors:

Dalgårdens Milo og Henriette Bek Villadsen fik en 1.plads i LA** og en 1.plads i MB*. Der ud over havde de 2 fine runder i MB**

Dalgårdens Cirkeline og Rasmus Hansen startede deres 2.stævne-også Cirkelines 2.stævne, og gjorde det i flot stil med knap 60% i LB2.

 

Egeballes Nitrit har folet

Fredag d. 10. april folede Egeballes Nitrit. Vi kom i stalden fredag morgen og der stod et flot hingsteføl efter Vognmandsgårdens Bentley og ventede på os. Dejligt at alt er gået godt  

Stævner i april måned 2015

Dalgaardens Milo og Henriette Bek Villadsen fik deres første 0-runde i MB2** ved stævne i STH d.12.april

Resultater fra stævner i marts måned


Dalgårdens Milo og Henriette Bek Villadsen har opnået en 1. plads i MB* til stævne på Kallehavegård d. 15. marts.

Dalgårdens Milo og Henriette Bek Villadsen har opnået en 1. plads i LA** til stævne på Kallehavegård d. 15. marts.


  

Stævner februar måned 2015

Henriette Bek Villadsen og Dalgaardens Milo har været til stævne i Silkeborg d. 14.februar. De opnåede i 1.pladsi La** 4.sekunder hurtigere end 2.pladsen. Nu har Milo og Henriette kvalificeret sig til at starte MB og vi glæder os til at følge dem.

Dalgaardens  Lavita har startet LC for første gang og red til 64% i Kjellerup d. 28.februar

Dalgaardens Madeline har startet LB3og LA1 til stævne på Morsø Rideskole d.28. februar og red til 60% i begge klasser. Flot resultat i  deres første LA-klasse.


Dalgaardens Milo blev den pony på Morsø Rideskole/rideklub  som havde flest placeringer i år 2014  

Stævner januar måned 2015


Dalgaardens Milo og Henriette Bek Villadsen har været til stævne i Ikast. Det var 1. gang Milo sprang som kat.1 pony,og vi var ret spændte. Resultat var overvældende. Han klarede det hele i flot stil og blev vinder af midtjyske mesterskaber i LA-springning.


En fantastisk oplevelse at have 3 ponyer til stævner og få 3 rosetter med hjem.

Dalgaardens Xander fik en flot 1. plads i HHH. 65,2%

Dalgaardens Madeline red 2 gode runder og fik en 2. plads i HHH med 67,8%

Dalgaardens  Lavita var i byen for 1. gang og fik en 3. plads i Bjerringbro med 66.9% 

Er lidt stolt over vores unge ponyer og meget glad for at vi har fundet nogle dygtige ryttere til dem. 

Regn, efterår og hygge i stalden

Vi har oplevet en del positive ting i løbet af efteråret:

Championat og medalge ridning:

Dalgårdens Merlin og Dalgårdens Lavita opnåede at få deres R i dressur

Dalgårdens Milo fik sit R i springning, og opnåede at få bronze i medaljeridning.

Vi havde også Dalgårdens Xander med og han klarede sig fint i dressur .Jeg synes måske han var lidt mat og knap sig selv og det viste sig så at han stod med over 40 grader i feber om mandagen. Stakkels Xander - men han er heldigvis helt sig selv igen.

Efter championatet kørte vi ned til Anja Broberg, som har fået lov til at låne lavita til en elev i de næste 2 år- Vi håber det vil bringe mange gode oplevelser.

Dalgårdens Cirkeline er kommet i ridning. Hun tager det i stiv arm, og  efter 2 uger går hun stabilt i alle gangarter. Hun er en meget velgående hoppe med gode rammer, og måske vælger jeg at bruge hende i avlen næste år. 

Dalgårdens Merlin er blevet overtaget af Anette. Hun starter stævner på ham og det går bare så fint. Hun beholder ham indtil videre som ridehest.

Dalgårdens Madeline er i ridning på Mors. Hun er en smuk kat. 2 pony som klarer sig fint i ridning. Hun har startet flere stævner i efteråret og har fået rosetter med hjem hver gang.

Så er der Dalgårdens Milo-vores fantastiske spring pony. Milo er lånt ud til Henriette Villadsen, som skal ride ham i et år mere-sidste pony år. De har gjort det godt sammen og springer LA på distriktsplan. de skal starte bronze-tur til chrismas-show og vi glæder os til at følge dem.

Næste år venter vi et føl efter nitrit /Vognmandsgårdens Bentley, og håber det bliver til endnu en spring pony.  

Så er der de unge ponyer som bare nyder livet og venter på at det bliver deres tur. Det gør det snart for vi skal have gjort en enkelt eller 2 klar til landskuet i Herning, og til kåring i new forest.

Vi nyder livet med vores dejlige ponyer, og skulle der være nogen som er interesseret i at købe en god pony til ridning eller avl er vi klar med et par stykker.  

 


Sommeren 2014

Tiden er knap og det er længe siden jeg har fået opdateret siden med nyheder.

Der er sket en del i løbet af det sidste år. Fallon har fået et nyt hjem hvor hun nyder sit otium sammen med en dejlig vallak.
Fallen nyder sin alderdom og vi nyder synet af hendes dejlige afkom, Dalgårdens Fairy og Dalgårdens Fiona.

Nathalia er blevet solgt til en dygtig rytter på Mors, og desværre måtte vi sige farvel til hendes dejlige afkom, Dalgårdens Nale, efter en skade lige før jul. Så ærgerligt når der sker uheld.

Heldigvis har vi mange gode oplevelser.
Dalgårdens Milo er udlånt til Henriette Beck og de har haft et forrygende år. Milo er lige blevet 5 år gammel og de er allerede kvalificeret til at springe LA på distriktsplan.


Dalgårdens Madeline er rigtig godt i gang. Hun er så sød og nem under rytter, og på alle måder en utrolig pony-smuk, velgående og med et super temperament Vi glæder os til at følge dem på stævnepladserne.

Dalgårdens Lavita er i ridning, og Anette satser på at gøre hende klar til vdm og championat i efteråret. Vi hat fremvist hende til dyrskuet i Hurup hvor hun fik 23 point og ærespræmie, og blev nr. 3 på tværs af alle racer,2 point fra vinderen,- en smuk DV-hoppe.
Lavita er en utrolig smuk og meget velgående kat. 1 hoppe, som vi forventer os en del af.

Dalgårdens Xander er tilredet i foråret og bruger sommeren til at vokse færdig. Han er en rigtig skøn pony, og vi glæder os til at arbejde med ham og de andre plage til efteråret.

Egeballes Nitrit har ikke føl i år. Vi mangler plads og bruger tiden på de unge ponyer. Det er tomt uden føl så i år har vi sendt hende til bedækning på vognmandsgården, og håber på et godt føl næste år. 

Vi glæder os til en god sommer, og nyder at tage i engen hvor vi har 6 plage gående sammen en flok friser heste-de nyder det.  
 

Sommer 2013

Tiden går og det er længe siden der er sket opdatering.
Nitrit har folet. Det blev igen et dejligt hoppeføl, og denne gang efter Malibu ll, et føl vi forventer os en del af.
Vi har valgt ikke at ifole hopper i år, så næste år kommer der slet ikke føl-lidt ærgerligt men vi kan bare ikke lave plads til flere.
Vi har lånt Nathalie og Dalgaardens Milo ud. De er begge godt igang og vi håber de er på banen i løbet af efteråret Milo har gode spring evner og vi håber Henriette kan føre ham frem. Det er gået så fint med Casandra.
I løbet af efteråret skal vi have gang i Merlin og Madeline, og jeg tænker at Nitrit skal i ridning nu hvor hun ikke skal ifoles.
Lige nu er alle plagene sat på græs ved Ove Sø. De nyder det frie liv på 20 hektar eng jord, og kommer først hjem igen til efteråret. 
I løbet af efteråret/vinteren får vi travlt. Der skal rides ca. 10 heste/ponyer , og vi glæder os til at få startet dem op. 
I år har vi desværre ikke overskud til kåringer,dyrskuer osv. det er ærgerligt og vi savner det, men et stort arbejdspres og unge mennesker som flyver fra reden, har gjort at vi prioriterer at får redet ponyerne.-men vi kommer igen næste år,når der igen er styr på tingene.
 Vi skal have reduceret vores heste hold, og vi er lige nu ved at være klar med en god årgang efter Lundemarksgaarde layout. 4 hopper og en vallak. De tegner godt og vi glæder os til at få dem under rytter. Så i løbet af det næste år vil der være en del salgsklare kat. 1 ponyer af rigtig god kvalitet. 

November 2012

Nu er Oliver sat i ridning . Maiken skal ride ham og vi håber hun får glæde af denne dejlige pony

 Merlin er hjemme igen efter et par måneder i tilridning. Han skal lige have en lille pause, og er klar igen i det nye år. Merlin er rigtig godt gående, og vi håber vi kan finde en rytter til ham.  

Milo rides et par gange i ugen af Anette. Han klarer det fantastisk godt. Han skal udlånes til Henriette Bak, som har Dalgaardens Casandra. Håber hun får rigtig meget glæde af ham som springpony. 

Der er mage små glæder i hverdagen, og det bedste tidspunkt på dagen er tiden hvor alle står i stalden og gumler-

efterår 2012

Et dejligt efterårsvejr som hestene nyder. Alle plagene er nu hjemme igen efter nogle gode måneder på græs. Vinterfodringen er så småt startet op. I år skal vi fodre med havrehelsæd, og kvaliteten er heldigvis i top.  

Vi er pt. igang med at få redet 3 unge ponyer op.  Oliver har lige startet sit første stævne. Han har kun været redet ialt i 2 måneder og klarede det rigtig flot. Milo er bare en flink og velgående pony, og . Merlin er lidt forsigtig og kræver lidt mere tid, men til gengæld er han super godt gående. Altid spændende at komme igang med de unge. Her i efterårsferien skal vi igang med Madeline, en smuk pony med særdeles gode gangarter, som vi glæder os til at se under rytter.
Tiden går og næste år har vi 5 afkom erfter Lundemarksgård som skal igang. En særdeles lovende årgang som vi glæder os rigtig meget til at få i ridnig.

Men, tiden er knap, børnene er flyttet hjemme fra, Jan har en dårlig skulder, og der skal bruges mange timer på mit arbejde.  Derfor har vi besluttet os for at en del af ponyerne skal sælges, desværre, men vi håber vi kan finde gode hjem til dem alle. 

Juli måned 2012
Vi har været på landskuet i Herning med vores 2 års hoppe Dalgaardens Lavita. En stor oplevelse at gå på fløjen, 23 point og ærespræmie. 

Dalgaardens Lavita er efter Egeballes Nitrit og Lundemarksgaards Layout. 

Egeballes Nitrit er i år ifolet v/Malibu ll, og hun er drægtig.

I dag går turen så til Kirsten Skov i Farsø. Vi har lagt et par marker om og der er enten for mange ponyer eller for lidt græs. Vi glæder os til at besøge Kirsten og se alle hendes dejlige ponyer.  

I næste uge har jeg ferie, og så starter tilridning af Dalgaardens Merlin og Dalgaardens Madeline. 2 fine ponyer med gode gangarter som vi er spænde på at få igang.
Stævner 10.juni 2012Femke og Camilla klarede deres 1.udendørs springstævne med 2 super runder og 2 fortjente røde rosetter- tillykke.

Danish Dynamite efter Fallon/Mondays Moskan startefe PRM til landsstævne i Herning og red til 65%-rigtig fint.

Lundemarksgaards Layout, far til 6 af vores føl/plage, red til 69,3% i PRM til landsstævne i Herning og er dermed kvalificeret til DM.
Afkom: Lavita, Cirkeline, Nala, Xander, Malue og Ferey

Strandagers Bandit, far til Oliver, Madeline, og Fiona (Fallon`s føl), fik flotte procenter og placeringer til samme landsstævne.


2 hoppeføl årgang 2012
Så er folingerne vel overstået o det er heldigvis forløbet planmæssigt.
Egeballes Nitrit fik et rødt hoppeføl med blis efter Lundemarksgaards Layout,
og Fallon et lys brunt hoppeføl med stjerne og 4 hvide sokker efter Strandagers Bandit. Et par smukke og velskabte føl som vi glæder os til at følge.
Stævne i Løgstrup
Dalgaardens Casandra vandt LB-klassen i spring til distriktsstævne i  Løgstrup d. 2. juni.  Stort tillykke til Henriette Bek
Stævner

Nathalie startede La2 i hesteklasse for første gang og fik placering med 63%.

Resultater fra Mors 17.maj
En god dag med fine resultater.
Danish Dynamite vandt LA5 med 70%, og Dalgaardens Casandra fik placering i LB spring.
Det er 1.gang Casandra starter på distriktsplan, så rigtig flot klaret og tillykke til hendes ejer og rytter, Henriette Beck

Danish Dynamite er 1.afkom efter Fallon, og Casandra er efter vores gamle avlshoppe Rasmine.
 
 
Skous Oliver
Så er Oliver kommet i ridning. Han er en utrolig smuk spændende og velgående pony.
Oliver er avlet af Kirsten Skov, Skou`s Newforest,og er efter Strandagers Bandit. Oliver er 4 år gammel, og elsker livet på rideskolen. Han er en utrolig sød og lærenem pony..
Nu mangler vi en god rytter som vil uddanne ham.  
Stævner

Påske dag har Danish Dynamit, 1. afkom efter Fallon, været til distriktsstævne.
Det gav en delt 3.plads i LA6 med over 66%, og en PRI til  65%. Flot klaret.


Ny generation på vej

Anette har fået mod på avlsarbejdet, og en ny hoppe er ankopmmet til stedet.
Ikke en newforest pony, men en smuk rød hoppe på 2 år efter Weltjunge/Andiamo. Håber hun får rigtig meget glæde af Diva,

Mathilde holder fast ved newforest-avlen. Mathilde er valgt til regionsbestyrelsen for newforest region 1, og sidder som repræsentant for regionen i hovedbestyrelsen,

Lige nu er sommerens aktiviteter på programmet og foreløbig er der taget beslutning om deltagelse i landsskuet i Herning med Dalgaardens Lavita efter Nitrit/Layout  Lavita er utrolig smuk og velgående pony med et fantastisk temperament, og vi glæder os meget til at vise hende frem.

Ellers er vi igang med tilridning af Oliver, Milo og Merlin, 3 dejlige og velgående  ponyer som alle er til salg.   

Nathalie

Nathalie er taget ud af avlen og bruges som ridepony.
Majken er rigtig glad for at ride hende  og de starter nu LB i hesteklasser. 
Til stævne 1.april red de til 64%, og toppen er slet ikke nået endnu.
 Nathalie er sat til salg, og er klar til en dygtig ponyrytter med ambitioner og forældre opbakning.
Vi har valgt at sælge Nathalie fordi vi reducerer vores antal af avlshopper, og fordi vi har en dejlig 2-års hoppe efter Nathalie/layout som er klar til avl næste år.

Forår

Foråret nærmer sig og dermed tid til føl

I år venter vi føl efter Egeballes Nitrit/ Lundemarkgaards Layout og efter Fallon/Strandagers Bandit.
Vi har planer om at ifole Nitrit, men har endnu ikke taget beslutning om brug af hingst.
Lundemarkgaards Layout er et emne som vi bestemt overvejer. Layout er B-pony i dressur i sit 2.stævne og mor til Layout A-pony i dressur, så det er bestemt en linie som vi er stolte af at have i vores avl. Der ud over er der en stærk moderlinie med
medaljehopper i mange led. Vi har 5, måske snart 6 afkom efter denne dejlige hingst.
 

Elmholts Xandra er solgt

I december måned har vi været  til stævne i Lem rideklub. Xandra og Nathalie startede hesteklasser og de klarede sig rigtig fint. Xandra opnående en 1. plads med 69% og en tredjeplads med 65%, Nathalie red til over 60% i begge klasser.

Mathilde har startet julestævne på  Xandra i Sydthy rideklub. Fint klaret med næsten 63% i LA1. Nu er Xandra solgt til en dygtig ponyrytter i Hedensted, og vi ønsker dem held og lykke på vejen. 

Dalgaardens Phoebe fik sit R

Hjemme igen efter en dejlig weekend i Skive med mange skønne NF-ponyer.
Dalgaardens Pheobe blev fremvist af hendes nye ejer. Dejligt at se denne smukke pony igen.  Hun klarede sig flot og fik sit R i dressur med 71,4%.
Xandra startede for første gang LA2, i 6 års championatet. Det gik fint. Hun fik desværre ikke hendes R selv om det var tæt på. Det blev til 69,4%, men flot idet hun ikke er redet ret meget, da hun  har gået som følhoppe.  
Nathalie red til over 60 % i alle LC programmerne og fik en 2. plads.

Lørdag d.13.august

Endnu en travl uge er gået og vi har flere gode nyheder.

D.6.august var vi til føl og plagskue i region 1. En dejlig dag på stutteri Odbjerg.
Vi havde Lavita og Cirkeline med til fremvisning, begge 1 års hopper efter Lundemarkgaards Layout. Lavita blev bedste plag i region 1 med 23 point, og med næsten samme bedømmelse gik Cirkeline på 2. pladsen, også med 23 point. 

I mandags gik turen til Lundemarkkgaard for at hente Nitrit og Liva hjem. Nitrit er scannet drægtig v/Layout og vi glæder os til at se resultatet næste år.

I dag har vi været til stævne i Nykøbing på Mors. Både Nathalie, Xandra og Femke startede og alle med fine resultater. Nathalie var til sit første stævne og fik placering i begge klasser. Femke red til 65% i begge klasser med sin nye ejer, som var tydeligt stolt af hende, og Xandra red til lidt over 60% i LC1. 

Nu begynder planlægning af vestdanske mesterskaber. Vi skal have 1-2 ponyer klar, så træningen fortsætter. 

3.august 2011
Så er vi ved at være klar til føl og plag skuet på lørdag. Vi glæder os til at vise  to af vores afkom efter Layout frem, begge 1 års hopper efter  Nitrit og Joanna.

Nitrit og hendes føl, Liva, er på Lundemarksgaard, og vi håber hun bliver scannet drægtig på fredag. Hun er ifolet ved Layout.Vi gllæder os til at få dem hjem igen.

I sidste uge har vi sagt farvel til Daydreams Joanna. Vi har 2 dejlige hoppeplage efter hende, som vi ønsker at bruge i avlen, så nu er Joanna blevet ridepony igen. I stedet har vi fået en dejlig vallak på 3 år efter Bandit, som Anette skal til at arbejde med.   

Nathalie og Xandra er i ridning. Hvis de ikke bliver solgt skal de starte vestdanske mesterskaber. Det går rigtig godt med dem begge i ridning, og de er søde og samarbejdsvillige. Nathalie skal starte stævne for første gang i næste weekend - det bliver spændende.
  
Hoppekåring 2011
Så er vi hjemme igen, efter en yderst succesfuld weekend med hoppekåring i Ålborg.
Vi havde Egeballes Nitrit med til omkåring, hvor vi håbede på at hun kunne snige sig i første klasse, eftersom hun kun var 1 point fra det sidste gang for 3 år siden.
Kåringen gik dog over alt forventning, Nitrit blev kåret på fløjen i 5 års og ældre holdet, kåret i første klasse med sølvmedalje (75 point), hun blev region 1's bedste hoppe og ÅRETS HOPPE 2011! Hun fik følgende beskrivelse:
Beskrivelse:
Avlshoppe af særdeles god type med godt NF-præg. Særdeles god dybde og bredde. Udtryksfuldt hoved på en velformet, men en smule kraftig hals. God skulderlængde og god manke. Særdeles god overlinje og bagpart med særdeles god lårfylde og lårdybde. Overben indvendig venstre for, ellers føre og velstillede lemmer. Bevægelsen er god, energisk og rummelig i skridt. Særdeles god i trav med god takt. Ret god i galop.
karakter:
9889 89 897 (75) 9 Sølv.
Nitrit føl "Dalgaardens Liva" blev såmænd også ÅRETS FØL 2011 med følgende beskrivelse:
Muskuløst føl af særdeles god type. Kønt hoved. Lidt kraftig, men velformet hals. God skulder. Middellangt muskuløst kryds. Energisk i skridt. God i trav og ret god i galop.
Karakterer:
Type: 9 Rammer: 8 Fundament: 8 Bevægelse: 8 Helhed: 8
41 point – 1.præmie

alt i alt en super god weekend!
23 point på Landsskuet i Herning

Så er vi hjemme igen efter nogle dejlige, men kolde dage i Herning. Vi fremviste  vores 2-års hoppe, Dalgaardenes Madeline, og hun klarede sig rigtig fint. Hun var hjemme fra for første gang , og lidt spændt under fremvisningen, men tog det ellers pænt. Dommeren gav en god bedømmelse, bla. særdeles god type, og  let og fremadgribende trav.
På vej hjem var vi forbi sttteri Elmholt for at hente Fallon hjem. Hun er ifolet v/Strendagers Bandit, som også er far til Madeline, og vi glæder os til at få endnu en Bandit.    

Elite point til Fallon
Ved distriktsstævnet på Mors opnåede Fallon`s 1.afkom, Danish Dynamit (Kalle), status som B-pony med 65% i LA6. Fallon har dermed fået yderligere 25 elite point og har nu i alt 50 point, idet Dalgaarden`s Phoebe  blev kåret i 1.klasse sidste år.
 
Søndag d. 15.maj
I denne weekend har vi været til stævne i Nordthy. Sofie startede på Elmholts Xandra i hesteklasser og det gik over forventning. På trods af regn og blæst var Xandra rolig og samarbejdsvillig . En dejlig oplevelse. 

Så kom turen til hingstene. Jeg har ikke helt glemt ugens oplevelser med spring over hegn mm. ,så nu er de blevet kastreret-så kan de lære det.
Dalgaardens Phoebe er solgt!

I dag fredag d. 13/5 2011 gik Phoebe igennem handelsundersøgelsen og hendes nye ejer tog hende med lige efter.
Phoebes nye ejer er en 11 år gammel pige, som vil bruge Phoebe som dressurpony, og måske senere til avl.
Vi ønsker Phoebes nye ejer held og lykke med hende i fremtiden!

1.maj 2011

Så folede Nitrit. Det blev et dejligt hoppeføl. 

Søndag d. 27 februar

Foråret nærmer sig og vi ser frem til at få 2 dejlige føl i maj måned.
Vi har sat Nitrit og Joanna i fol.

Xandra er i ridning og det går bare så fint. Hun er en rigtig sød, velgående og nem pony på alle måder, og vi håber der er en lille rytter som kan bruge hende på sigt. Ellers bliver hun ifolet igen. Vi har 2 dejlige hingsteføl efter hende som vi
forventer en del af.

Phoebe skal i ridning i næste måned. Hun udvikler sig rigtig godt og vi har besluttet os for at hun skal vise lidt i ridning inden hun skal bruges i avlen.

Vi har endnu ikke besluttet os for hvilke hopper og hvilke hingste vi skal bruge i avlen i år. Vi har mange ponyer på stald, og måske vælger vi at springe et år over, vi må se hvordan tingene udvikler sig.

Onsdag d. 9 februar
En sørgelig dag her på Dalgaarden...
Dalgaardens Felix døde her i morges, efter flere dages sygdom...

Godt nytår

Et nyt og spændende år venter.

Vi har haft en lidt stille periode med ponyerne, og er nu igang med at planlægge det nye år.

Vi venter 2 føl i år efter Dart Vader. Vi har valgt at ifole Joanna og Nitrit.
Fallon springer lige over i år, og de andre hopper er i ridning.

I løbet af foråret skal vi igang med at ride Felix. Han skal rides af Anette.
Hun glæder sig til at ride Fallons afkom. Han er blevet en smuk, skimmel på 155 cm. så det er en fin størrelse.

Mathilde har planer om at hun skal ride Phoebe, og vi går igang i løbet af den næste måned. Phoebe er redet i 2010, og skal nu igang igen
Phoebe er kåret i 1.klasse , og burde måske indgå i avlen, men vi har valgt at se tiden an, og se hvad hun formår indenfor ridesporten.
 
Xandra er i ridning og hun er en både sød og nem pony at arbejde med.
Hun står til salg pt., men måske vælger vi at ifole hende igen.
 
Og så er der alle de unge. Vi har 5 føl lovende føl efter Layout, og det er bare svært at vælge, men 2-3 af dem skal sælges.
De udvikler sig alle godt, er meget tillidsfulde,
og der kan skrives sider om deres gode egenskaber. 
 
Så er der drengene, som lige er fyldt 2 år-stadig hingste, og det bliver de ved med at være en tid endnu. jeg drømmer om at lave en smuk avlshingst, men det er ikke sikkert det bliver en af dem-hvem ved om Milo (Nitrit/Powerpoint) kan indfri forventningerne? 

Som rosinen i pølse enden har vi vores smukke Madeline. Hun er blevet en lille dame med stor udstråling og ligner en kommende springstjerne. Hun bliver en
dejlig kat. 2 pony, og går alt vel skal hun med til Landsskuet i Herning i år.
Madeline er det 1.afkom vi har efter Joanna. 

På trods af vinter,finanskrise og mange andre små krusninger i hverdagen, ser vi lyst på det kommende år, og vi forventer at vores ponyer stadig vil give os mange glæder i hverdagen.
Søndag d. 12.september

Der sker en masse gode ting, og vi glæder os over det hver gang.

I denne weekend har der været stævne i Hundborg.
Dalgaardens Casandra og Henriette startede springklasser og fik plasering i 3 ud af 4 klasser-sågar en rød rosette i i LD spring. En flot præstation når ponyen er 5 år og rytteren 10 år, og begge er ret nye i faget- Vi ønsker tillykke med de fine resultater.

St. Knudsgårds Maya klarede sig også rigtig godt. Maya er vores nye DV-hoppe.
Hun opnåede en 4.plads i LB2 og blev nr. 3 i marstercup, hvor hun sluttede af med 65% i LA1. Maya rides pt. af Ida Serup, og hun står hos Line Rask på Mors. Jeg har stadig en drøm om at hun skal være Anettes nye hest, og mon ikke det ender sådan!!  

søndag d. 22. august

Så er tiden kommet hvor vi må sige farvel til Femke.
En periode med masser af ponyliv, stævner, sejre, nederlag, skønne ture i naturen  og meget andet er forbi, og det vil føles tomt.  
Vi er helt overbeviste om at Femke vil få et godt hjem og det betyder meget for os. Jeg afleverede Femke i går til verdens gladeste pige -Frederikke på 10 år, 
Håber de får nogle rigtig gode år sammen.

D. 16/8 10
Så er vi hjemme fra Newforest-festivalen 2010 i Roskilde.
Phoebe var rigtig sød, at have med og hun blev belønnet med 66 point og røg i 1. klasse med 1 point fra en bronzemedalje, hun fik bl.a. 9 for type. Hun gik nummer 3 ud af 14 i holdet og blev nummer 2 i kampen om reg. 1's bedste hoppe.
Vi er meget stolte af Phoebe, da hun er den første af egen avl vi har stillet til kåring.

Til kåring var også Dalgaardens Chanel, hun kom i 2. klasse A, vi synes at hun blev bedømt meget hårdt.
Mandag d. 9/8 2010

Nu er der ikke længe til, at vi skal have Dalgaardens Phoebe med til kåring på sjælland. Vi er meget spændte på at skulle afsted, da det jo er Newforest festivalen og der bliver helt sikkert en masse fine newforest ponyer, at kigge på! Også fordi Phoebe fik jo 23 point til landsskuet sidste år, så vi forventer os en del af hende. Vi havde smed til hende i dag, og smeden sagde at han aldrig nogensinde i hans tid som smed (over 20 år) havde set en hest med så pæn en benstilling! Og han har beskåret rigtig mange heste i hans tid som smed.

Ellers går det meget godt her på Dalgaarden. Føllene vokser og vokser og det er meget svært at sige hvem der er den bedste, da de alle sammen er af meget høj kvalitet i år. 
Anette er igang med at genoptræne sin hest, efter at den har fået konstateret sledgigt i ryggen.
Mathildes hest Svalegårdens Dario er blevet sendt på opdragelse inde på Thisted rideskole, da han havde fået nogle ideer oppe i hovedet. Så istedet for at ride, løber Mathilde rundt og træner med Phoebe til kåring.

Vi har højst sandsynligt solgt Femke, selvom vi egentligt havde valgt at beholde hende, men vi fik et bud som vi har sagt ja til, så hun skal igennem dyrlæge tjek i den her uge, og så rejser hun til Kolding på lørdag. Mathilde og jeg er på sjælland den dag, men Anette bliver hjemme og sørger for at hun kommer godt afsted. Det bliver en meget hård dag, Femke har været en utrolig god pony, vi har aldrig nogensinde haft en så godmodig pony som hende. Hun har været en utrolig god lærepony for både Anette og Mathilde igennem de seneste 6 år, men det er jo også godt at der er en ny lille pige som kan få glæde af denne fantastiske pony.

Det var alt for nu, håber at se mange til Festivalen her i weekenden :)

Dalgaardens Pegasus på Wilhelmsborg

Lisbeth Carlson og Pegasus har sammen med  5 andre ryttere /heste fra Slagelse Rideklub, kvalificeret sig til at deltage i landsfinalen for kvadrille ridning.
Pegasus og Lisbeth klarede det rigtig godt, sammen med de øvrige deltagere i holdet. Pegasus er 6 år gammel og det er dejligt at se at en så ung pony kan gå så stabilt med en voksen rytter, som heller ikke er vant til at deltage i stævner.-Godt klaret.      
Det var rigtig dejligt at møde jer  igen.

Fredag d. 25 juni

Så er hopperne hjemme igen, og vi håber på 2 delige føl efter Dart Vater næste år.
På søndag drager Mathilde og Femke på deres sidste ridelejr , endnu engang til Sindbjerg på Mors, og vi håber de får en dejlig uge- vejret tegner godt. Når de vender hjem skal Femke til Mors igen, denne gang for at finde et nyt hjem. Vi håber det lykkes at finde en lille sød rytter som kan blive lige så glad for hende som vores piger har været-det fortjener hun. 
Maya, vores dejlige DV-hope er kommet i ridning og samtidig er hun sat til salg. 
Valget står mellem hende og Tex, og Anette har valgt Tex, så det må blive sådan, selv om jeg synes hun er en fantastisk dejlig hest, men ind imellem må man jo tage et valg.
Vi mangler sol, varme, vand og græs, men ellers trives føllene godt. de er bare fine og det er en daglig glæde at følge dem.
I morgen skal vi på Wilhelmsborg for at se opvisning. Dalgaardens Pegasus deltager og vi glæder os til at se ham igen.
Sidste weekend startede Dalgaardens Casandra og Dalgaardens Monique stævne, begge med gode resultater, og det er rigtig dejligt at følge dem.

Mandag d. 24 maj

Så er vi hjemme igen efter en dejlig dag på stutteri Odbjerg.
Joanna og Cirkeline tog turen pænt, og det hele gik planmæssigt.
Det var en god oplevelse at se alle de dejlige føl og plage som er resultat af mange års godt avlsarbejde, de lover godt for fremtiden.
Vi har taget beslutning om at Egeballes Nitrit også skal ifoles v/Dart Vater.
Han har mange kvaliteter og en super afstamning, som jeg synes vi kan bruge i den videre avl. 

Ny årgang

Man har et standpunkt osv.
vi (jeg) var fast overbevist om at nu var det slut med avlen for en periode.
Mathilde og Anette vil ikke ride pony mere og der står DV på ønskelisten.
 Det er nu alligevel trist at tænke på et forår uden føl, og frem over kan jeg åbenbart have dem helt for mig selv. Så-ja nu drager vi afsted til Odbjerg i morgen for at få Joanna ifolet v/ Dart Vader. 

Onsdag d. 19.maj

Vi har i dag modtaget billeder fra både Pegasus og Phoebe.
Pegasus trives bare godt på Sjælland, og det er dejligt at få nyheder og billeder.
Lillesøster til Pegasus, Casandra er på Mors og vi hører også jævnligt fra hende.
Dejligt når det går godt.

Phoebe er i ridning og vi har netop fået de første billeder af hende under rytter. Hun er bare så smuk og velgående, og det ser ud til at Line har gjort et godt stykke arbejde i samarbejde med Gina.
Nu skal hun hjem på ferie og så må vi se om vi drager til kåring på Sjælland i august måned, eller om vi prioriterer ridning.
Billederne ligger ¨på hestegalleri.

På mandag tager vi en tur til stutteri Odbjerg med Joanna.
Joanna skal ifoles v.Dart Vader,  så må vi se hvad der kommer ud af det.
Joanna har et flot hoppeføl, Madeline efter Strandagers Bandit, og et charmerende hoppeføl, Cirkeline efter Layout, så der er noget at leve op til.

Sidste weekend var vi på Mors fo at se Dalgaardens Monique. Hun har udviklet sig til en dejlig pony og går bare godt. Lidt mere rutine og så bliver hun snart B-pony.
Ved samme stævne startede Danish Dynamit, Fallons første afkom. Han er bare så smuk og velgående, og det gav også en placering. Dejligt at følge "børnene".

Lørdag d. 8.maj

I morgen skal hingsteplagene på sommerfold i Nørager. De skal gå hos Kirsten Byrialsen, og det bliver dejligt at få dem på græs.

På mandag siger vi farvel til Nathalie og hendes dejlige føl, Nala.
Nathalie skal til Viborg hvor hun skal være avlshoppe hos Jette Svendsen.
Vi håber de får rigtig meget glæde af dem begge og glæder os til at følge dem.

Phoebe er i tilridning og klarer det godt. Vi regner med at få hende hjem igen i løbet af denne måned. Vi overvejer at sætte hende til kåring i år, og måske kunne vi finde en god rytter til hende til efteråret.
Vi har besluttet os for at reducere vores hestehold og har stadig flere gode ridevante ponyer til salg, måske er hun også et salgsemne?

Stævne i Løgstrup

Dalgaardens Monique og Maja Gordon ladekarl har været til stævne i Løgstrup.
Vi ønsker tillykke med de fine resultater, med placering i 3 ud af 4 klasser.

1.maj,forår og føl

Egeballes Nitrit har folet.
Denne gang gik hun tiden ud og kl.23 kom et dejligt hoppeføl til verden.
Et smukt føl som bliver skimmel som hendes mor.
Hun er vores femte og sidste føl i år, og det er dejligt at se dem alle friske og
glade på marken i det dejlige forårsvejr.
Navn?,- ja hun hedder Lavita

Mor: Egeballes Nitrit
Far: Lundemarkgaards Layout
Morfar: Blues Brendan
Mormor: Odbjergs Etique

Daydreams Joanna har folet d. 26.april

Så fik Joanna føl, Jeg kiggede til hende i aftes, og var så heldig at jeg så hele forløbet-en stor oplevelse. Det blev et dejligt sort hoppeføl som hedder Cirkeline.

Mor: Daydreams Joanna
Far: Lundemarkgaards Layout
Morfar: Valentino
 

Stævne i Hurup 24-25.april

I denne weekend har der været udvidet klubstævne i Hurup.
Mathilde startede LA1 og LA2 på Dario og de red 2 rigtig pæne runder til 58-59%.
Det er deres 3.stævne og flot klaret.

Dalgaardens Casandra startede 2 springklasser. Det gik rigtig fint og Henriette
havde en god tur. Vi glæder os til at følge dem.

Danish Dynamit efter Fallon startede i dressur. En fin runde til kap 74% og en flot 2.plads.

Nu er vi hjemme igen og måske ender weekenden med at Daydreams Joanna får føl. Hun har været urolig hele dagen, Hun ville absolut ind fra folden da vi kom hjem fra stævne og hun er  bare klar-så måske!!

Dalgaardens Phoebe

Så er Phoebe kommet i træning.
Hun synes vist det er lidt hårdt efter en lang vinter, men nu skal det være.
 Hun skal rides i en kort periode og ellers trænes til sommerens begivenheder.
Hun er en dejlig og velgående hoppe, som er spændende at arbejde med.

Nathalie har folet d.20 april

Så folede Nathalie - 3 uger over termin, 2 dage med vokspropper og et par søvnløse nætter resultarede i et dejligt hoppeføl i stor udgave.

Mor : Nathalie
Far: Lundemarkgårds Layout
Morfar: Pedro

Billede følger.

Fallon har folet d. 16.april

Så fik Fallon føl-et dejligt stort hoppeføl efter Lundemarkgårds Layout, og med Bazuun som morfar.
Dejligt at det er vel overstået. Billeder følger.

Mandag d. 12-april

Nu har Fallon snart været drægtig i et år, og i aften står hun med små vokspropper, så vi håber der snart sker noget.
Nathalie er gået 2 uger over tiden og er slet ikke klar endnu, og Nitrit ser ud til at fole 2-3 uger inden termin som hun plejer. Det er nogle spændende uger vi går i møde.
Vores lille Xander trives godt. han er et robust og meget selvstændigt føl, meget kælen og enorm fræk. Han løber stærkt og den stakkeltr Xandra har lidt svært ved at holde styr på ham-et dejligt føl med en enorm elastisk galop. 

I dag har vi fået Mathildes nye hest hjem. En stor brun vallak efter BH Don Romantic med Akinos som morfar. Vi glæder os til at komme rigtigt igang med ham. Samtidig må vi erkende at pony årene med børnene er slut. Det indebærer at en del af ponyerne skal sælges så vi frem over kun har 2-3 ponyer til avl.  

Anette har stadig Tex, men desværre må han en tur ned til Nørrelund Hestehospital fordi han har fået en skade i ryggen. Vi håber ikke det er alvorligt, men Anette er selvfølgelig ked af det.   

Årets første føl er født d. 5.april

Elmholts Xandra folede i nat. Det blev et dejligt brunt/sort hingsteføl helt uden aftegn.
Far: Lundemarkgårds Layout
Morfar: Pedro.

Billede og navn følger.

Vi venter og venter og venter!!!

Både Nathalie, Fallon og Xandra er gået over tiden og ingen har folet endnu.
Xandra har stået med stort og spændt stol i over en uge og nu må der gerne snart ske noget. Vi håber det bliver her i påsken men tør snart tro på noget mere. Et er sikkert, de foler på et tidspunkt

Stævne i Hundborg d. 6-7/3 10

Denne gang gik stævne turen til udv. klubstævne Hundborg, hvor vi havde 2 heste og 1 pony med.
Femke og Maria vandt med stor stil begge deres klasser med 66,55% i LA1, hvor der var over 5% ned til nummer 2, i LB2 red de til 66,9% og der var næsten 3% ned til nummer 2

Mathilde havde hendes lånehest med "Svalegaardens Dario" som var med i byen for 2 gang. De startede LA1, og havde en rigtig god tur, der var dog nogle små kiksere derinde, men man kan jo ikke forvente alverden af en unghest.

Anette havde Walker Texas Ranger med, de klarede sig rigtig godt om lørdagen i LA1, men om søndagen glemte Anette programmet, men fik dog lov til at ride til bedømmelse.

Julen 2009

Vi tog afsked med Dalgaardens Casandra lige inden jul.
Vi har hørt  at hun er kommet til danmarks lykkeligste pige på 10 år, og håber hun bliver til glæde for hele familien-vi ønsker dem held og lykke.

Ellers er det hvid jul og ponyerne synes det er rigtig sjovt. -Især føllene.
De har dog fået lov at stå inde i et par dage pga. frossen jord og det passer dem bestemt ikke, så i morgen må de vist ud igen. 

Sofie har prøvet Elmholts Xandra i dag og blev lidt vild med hende. Det er planen at hun skal ride hende når hun har fået føl, og måske også lidt inden, og hun glæder sig.

Femke er i gode hænder hos Maria, og Mathilde jar lånt en hest indtil videre.
Tex er ved at blive voksen, og er tilsyneladende kommet over drenge stregerne, så Anette er ved at være tryk ved ham igen, så tingene falder efterhånden på plads,
Nu håber jeg på at få så meget overskud at jeg også kan begynde at ride igen, det kunne være dejligt. 

God jul

Julen nærmer sig, og vi går en dejlig tid i møde.

Femke er lånt ud til Maria Bjerregård, og det er en rigtig god oplevelse for os alle. De fungerer bare godt sammen, og hvem ved om ikke der står Femke øverst på ønskesedlen til jul, Foreløbig er hun  lånt ud på ubestemt tid, og vi håber det giver mange gode oplevelser for dem begge.

I morgen tager vi afsked med Dalgaardens Casandra. Casandra er solgt til Mors til en sød og dygtig springrytter på 10 år. Vi ønsker dem held og lykke. 


Stævne i Hurup

I dag har Mathilde og Femke været til det sidste stævne idet Mathilde fylder 16 år i december måned.
Det var en god afslutning.
Mathilde startede med at ride LC-klasser på klubplan  sidste år, og sluttede med 63% i LA5 i dag.
Femke er i en rigtig god udvikling og har bestemt potentiale til mere, så vi håber stadig på at finde en dygtig rytter som kan fortsætte på hende. 

Championat i newforest

En dejlig dag som gik over forventning.
Dalgaardens Casandra deltog i 4 åras championatet i spring og fik et flot resultat på 76% og er dermed berettiget til at få tilføjet et R på stamtavlen, når hun bliver kåret.
Elmholts Xandra startede 4 års dressur. Hun gik rigtig godt og opnåede 69%, -et fint resultat idet hun havde rytter på for 1. gang medio august måned.

DSP-championat

Vi har lige hørt fra Maja Gordon Ladekarl som ejer Dalgaardens-Monique.
De har været til 5 års championat i DSP og fik en 8.plads i finalen.
Vi ønsker tillykke med det fine resultat  

Tirsdag d.20.oktober

Travlhed på Knudsgårdsvej idet vi skal have 2 ponyer til championat på lørdag, og Femke til stævne lørdag og søndag. 

Det bliver en rigtig spændende weekend. Casandra er trænet i spring og klarer det bare flot, og Xandra går rigtig godt i dressur. Vi håber de hver især viser hvad de kan, men ellers ved vi at det kan de.

Femke og Mathilde starter distriktsstævne i Thisted.
De skal starte LA6 og PRI. Det går rigtig godt med træningen og Charlotte Lynge har mange rosende ord, så vi håber på et par gode dage og en god afslutning på Mathildes pony tid.    Femke skal sælges og vi håber der er en lille sød rytter som kan bruge denne dejlige pony.

Fredag d. 16.oktober

I dag har Mathilde været til udvidet klubstævne i Thisted. Hun startede på Elmholts Xandra, og det gik bare fint. Xandra er tilredet i august måned og de 
fik en flot 2.plads med over 67%, Vi glæder os til at se Xandra til championatet  
i Ålestrup på lørdag -d. 24 oktober

Søndag d. 11. oktober

Nu er ponyerne sat på stald om natten. Det næste skridt er endelig fravænning af føllene. Merlin er fravænnet, men  Madeline og Milo får en måned mere.
Vi synes selv vi har 3 rigtig dejlige, men dog ret forskellige føl i år.

Vi er nået til en erkendelse af at vores tid ikke slår til. Derfor har vi besluttet os for en reduktion af hesteholdet. Der skal sælges 3-5 ponyer. Vi har sat nogle af ponyerne på salgslisten, men enkelte af de øvrige kunne også være salgsemner.
Så mangler du en god pony til ridning eller avl er du velkommen til at forhøre nærmere, måske har vi lige det du søger. 

Fredag d. 3.oktober

Vi har været til stævne i Skive, og det gik godt.
Mathilde og Femke red til lige knap 60% i både LA6 og PRI, på trods af at Mathilde glemte en enkelt del i programmet.

I Hjallerup gik det knap så godt. Stormen susede, og opvarmningsbanen var fyldt op med heste/ponyer til præmie overrækkelse, så det var temmelig kaotisk. Det var lidt spild af tid at tage derop, men OK vi tager det som en hyggelig tur og træning.

Næste stævne er i Thisted. Det bliver det sidste stævne på Femke.
Vi har sat Femke til salg og håber der er en lille sød rytter som vil fortsætte på hende. Vi har haft rigtig mange gode timer med Femke, og sætter stor pris på at hun får et godt hjem. 

Søndag d.20 september.

En smuk sensommerdag med stævne i Bording.
Mathilde og Femke har startet deres første PRI og det gik rigtig godt.
Det blev dog ikke til B-pony denne gang men det nærmer sig.
Vi prøver igen i Skive d.2.oktober.
18.september

Så er spændingen udløst-Layout bestod materialeprøven med 833 point og blev bedste hingst.Vi glæder os til at få 5 føl efter denne dejlige hingst næste år. 

I dag har vi også hørt nyt fra Pegasus. Det gik rigtig fint til store hestedag, 
Han fik 8 i eksteriør kåring og 8 ved mønstring, og samtidig blev han udvalgt til at deltage i dysten om dagens hest. 
Ialt 11 ud af 120 heste fik denne chance-bare flot!!
Vi er stolte af ham og utrolig glade for at få tilbagemeldinger på hvordan det går med de ponyer vi har solgt. Pegasus er efter Rasmine som også er mor til Dalgaardens Casandra, og Aquavit er far til Pagasus. 

Fredag d.11.september

Efteråret nærmer sig og ponyerne nyder de sidste sensommer dage.
Der er en dejlig ro på denne årstid.

Tiden nærmer sig dog for championat og medaljeridning sidst i oktober måned.
Vi er ved at gøre Dalgaardens asandra og Elmholts Xandra klar.
Casandra skal starte 4 års championat i spring, og Sandra tilsvarende i dressur.
De er begge mget flinke ponyer at arbejde med, så mon ikke vi når det.

Elllers er følhopperne ved at blive lidt tykmavede, så vi håber de alle 5 får føl næste år. Næste opgave er at finde nye hjem til nogle af ponyerne.
Vi har en travl hverdag og det kniber med tiden.   

Distriktsstævne i Hjørring 30.august

I dag har Mathilde og Femke startet La6 for første gang. 
Det gik rigtig godt, idet de red til 61,1% på trods af at Mathilde havde øvet programmet på bane B.
Vi håber stadig på en B-pony inden Mathilde bliver for gammel til at ride pony.  

Dalgaardens Pegasus

Vi har lige hørt nyt fra Pegasus som er solgt til Lisbeth i Slagelse.
Det går rigtig fint med ham.
De er begyndt at ride distance ridning og det klarer han fint.
Vi er spændte på hvordan han klarer sig til fremvisning på Store Hestedag d. 5. september. 

Pegasus er efter Rasmine som også er mor til Casandra.

VDM

Vestdanske Mesterskaber i Hjallerup er overstået og vi er hjemme igen efter en god weekend.
Mathilde og Femke opnåede en delt 2.plads i mesterskabsklassen i LA3.
De red et rigtig flot program til lidt over 64%
Dalgaardens Casandra (billede) startede i Lc1. Det er 1. gang hun er til stævne og hun tog det rigtig pænt. Hun skal nu gøres klar til 4 års championat i oktober måned.  

Stævne i Viborg d.15.august

Mathilde og Femke har været til distriktsstævne i Viborg.
Vejret var regnfuldt og banerne tunge, så ikke lige noget for Femke, men på trods af det red de 60,37% i LA4 og 61,66% i LA5.
Et flot resultat i betragtning af at det er 1.gang de starter LA5.
Vi håber på en B-pony inden Mathilde er færdig med hendes pony år!! 

Mandag d. 10.august

Vi er gået igang med at tilride Elmholts Xandra.
Det er gået rigtig godt. Hun har ikke sagt noget til hverken rytter eller sadel, så nu er vi godt igang. - Håber hun kan blive klar til championatet i oktober måned. 

Mathilde er rigtig glad idag. Vi havde solgt Kasandra til hendes kusine, men desværre var hun en lidt for stor udfordring for en pige på 10 år.
Nu glæder Mathilde sig til at komme igang med hende igen, så måske skal vi også satse på at de kan starte 4 års championat. Hun er en fantastisk lille springpony, men kan bestemt også gå dressur, så vi må se hvor langt vi kommer. 

Føl og plagskue i Hjallerup 9.august

Så er vi hjemme igen efter en dejlig dag
med god stemning i Hjallerup.
I år havde vi Dalgaardens Milo med. Milo er efter Egeballes Nitrit og Polsbury Powerpoint.
 Vi var noget spændte på forløbet, men det gik godt. 
Milo blev bedømt med karaktererne 8888 8, et resultat vi er stolte af.

Dalgaardens Figaro

Vi har hørt fra Nathalie som købte Dalgaardens Figaro.
Det går rigtig godt.
 Figaro er ved at udvikle sig til en god springpony som også kan gå dressur. Han  er sød og lærenem, og har et godt temperament. Dejligt at høre godt nyt.
 
Mor til Figaro er Fallon og far til Figaro er Corso.  
 

Hoppekåring i Sommersted

Så er vi hjemme igen efter et par dejlige dage i Sønderjylland.
Turen gik godt. Vi tog afsted fredag eftermiddag med Dalgaardens Merlin og 
Elmholts Xandra, og ankom planmæssigt i god behold.

Dagene gik godt. Merlin opførte sig pænt, men  var dog et lidt
selvstændigt hingsteføl ved fremvisning.

RESULTAT:
Elmholts Xandra blev kåret i 2. klasse med med karaktererne
7777 76 777  7.    

Merlin blev bedømt til 1. klasse med karaktererne
8778  8

Nu holder vi et par dage fri for ponyer og lader dem få fred på de grønne marker. Så går det  løs med træning til føl og plagskue i Hjallerup.
Vi skal have Dalgaardens Milo efter Egeballes Nitrit med.
      

Lørdag d. 11 juli

I dag tog vi afsked med Dalgaardens Casandra. 
Casandra er solgt til en famile i Skjern og vi ønsker dem held og lykke.

Vi vil savne Casandra. Denne glade og arbejdsvillige pony har fyldt meget i vores liv de sidste måeder, og vi håber at Frida og Casandra får mange gode timer sammen.

Dyrskue i Herning 2-4. juli

Så er vi hjemme igen efter 3 dejlige dage i Herning.

Det er gået godt.
Phoebe fik 23 point og blev fløjhoppe i 2 års holdet.
Det var en rigtig dejlig oplevelse.
Hun gik dermed videre til kampen om bedte 2 års hoppe, hvor hun kom blandt de 10 bedste. Et resultat som vi er meget glade for,især fodi hun blev bedømt med 9 i eksteriør af alle 6 dommere
Nu er hun hjemme igen og nyder friheden og det grønne græs i Thy.  

Det er ikke kun Phoebe som klarer sig. Dalgaardens Chanel som ejes af Vibeke Kofoed på Bornholm fik 24 point på dyrskuet på Bornholm.
Vi ønsker tillykke med det fine resultat.  
 

Fredag d. 26 juni

En uge med mange begivenheder er næsten gået.

Anette er blevet student i mandags og det var en stor dag.

Vi har undersøgt vores hopper og der er føl i dem alle.
Vi glæder os til at se resultatet næste år.

I dag kører vi ti Sjælland for at aflevere Layout.
Det har været en god oplevelse at have ham på besøg, og vi ønsker Lundemarksgaard held og lykke med materialeprøven, og siger tak for lån.

Ellers har vi travlt me at gøre Phoebe klar til Landsskuet i Herning og Elmholts Xandra klar til kåring. 
En travl men spændende tid.

Tirsdag d. 9 juni

Så blev de sidste hopper bedækket og det bliver spændende om de også holder. Indtil videre har scannet 3 hopper drægtige.
Layout skal hjem til Sjælland først i Juli måned, så det er ved at være slut for denne sæsson. 

Vi er ved at gøre hopper klar til dyrskuet i Hernning og til hoppekåringen.
Phoebe skal med til Herning og vi har besluttet at Elmholts Xandra skal kåres i år. Samtidig stiller vi hendes hingsteføl efter Maroon til bedømmelse.
Næste år bliver det så Nathalie som skal med, forhåbenligt med et godt føl ved siden.
Det kræver en del tid at arbejde med 2 hopper og et føl, men det er også en god anledning til opdragelse. Desværre er tiden lidt knap men vi håber at de når at få en passende foderstand og lidt kondi inden fremvisning.


 

Dyrskue i Thisted

Lørdag d. 30 maj var vi til dyrskue i Thisted med Dalgaardens Phoebe.
Vi havde en rigtig god dag, fik en plads på fløjen, en god bedømmelse og 22 point.

Phoebe  var rigtig nem hele dagen. Hun gik lige op i traileren både ud og hjem, og hun var rolig og samarbejdsvillig under fremvisning- dejligt.

Phoebe fik rosende ord af dommeren, men desværre var hun fremvist i lidt god foderstand og det trak lidt den forkerte vej.
Vi har øvet os og prøver at gøre det mindst lige så godt i Herning.

Tirsdag d. 26 maj

Så folede Egeballes Nitrit.
Efter en lang og spændende tid, med vokspropper i flere dage skete det endeligt. Nitrit folede i nat og fik et dejligt hingsteføl efter Powerpoint.
Et utroligt smukt føl som vi forventer os en del af.
Det bliver spændende at følge ham. 

Mandag d. 4.maj

Livet gå sin gang og vi er nu ved at være klar til at sætte hopperne på sommergræs. 

Dyrskuetiden og hoppekåringen nærmer sig og der skal snart tages beslutning om hvem der skal med og hvor vi skal lægge krafterne.
Foreløbig er Phoebe meldt til vores lokale dyrskue i Thisted, og så må vi se om vi også tager hende med til Herning. Hun er 2 år og udvikler sig rigtig godt.
Hendes lillebror, Felix er blevet en velvoksen plag på 140 cm., Han er efter Prince Perfect, er noget hingstet ,og bliver dagligt truet med kastration.

Føllene udvikler sig godt , og det er ret underholdende at se dem lege på marken, en af hverdagens små glæder.

Søndag d. 19 april

Foråret er kommet og dermed føltid, hopper i brunst, opsætning af hegn og indretning af folde.
Ja, livet på landet giver mange glæder.

Vi er begyndt at bedække hopperne.
Fallon og Elmholts Sandra er i brunst i disse dage og de er ifollet v/ Layout.

Det går rigtig godt med Layout. Han er en hingst med et utroligt dejligt temperament. 
Layout er dagligt på fold, og vi nyder at se hans smidige bevægelser og fantastiske galop. Vi modtager gerne hopper til denne dejlige hingst.

Vores føl trives godt og og bliver store og selvstændige.
Vi er følger deres udvikling og indtil videre er vi ret tilfredse.

Så har vi også lige været til stævne i dag.
Anette red LB1 til 62.22% på Tex., og LA1 til knap 60%- flot idet det er første gang de starter LA 1

Påske, Layout er kommet og stævne i Lem


Lundemarksgård Layout kom skærtorsdag, og han står til rådighed hos os indtil medio juli måned.

Vi var ret spændte på hvordan det hele ville gå, og det er heldigvis gået over al forventning.

Layout har udviklet sig meget, siden vi så ham sidst, og han er nu en smart og elegant hingst på 144 cm. 

Layout har et rigtig godt temperament, er meget omgængelig i stalden og er i det hele taget faldet godt til allerede nu.

Mathilde og Femke har været til distriktstævne i Lem.
Det  er gået rigtig godt. De har startet LA2, LA3 og LA4.
Ingen placeringer denne gang, men LA2 blev redet til 62.5% og LA3 til 62%.    
LA4 gik OK, men der var lige en kikser med en glemt øvelse og et par småfejl, men dog 58%.
Næste gang er det så det store distriktsstævne stævne på Mors det gælder.

Fredag d. 3.april

Daydreams Joanna folede i nat.
Det var ikke uventet. Hun var lidt reserveret i går, hun ville ind fra folden i utide, og hun havde voksperler.
Jeg kiggede til hende nogle gange i aftes og i nat kl. 1, men der var ro.
Kl. 3 i nat listede jeg mig igen ind i stalden, og der stod hun, vores nye dejlige hoppeføl efter Strandagers Bandit.
 Dejligt at det er vel overstået.

Stævne i Hundborg

Så har vi været afsted igen, denne gang til udvidet klubstævne i Hundborg


Det gik rigtig godt.
Anette fik en 1. plads på Tex i LC3 og Mathilde fik 2 røde sløjfer på Femke i hhv LA2 og LA4.-Flot klaret.

Næste stævne er distriktsstævne i Lem i påsken-det bliver spændende.

Påsken bliver forøvrigt ret travl. Vi får besøg af flere som gerne vil se vores nye stald, og vi viser den gerne frem.

Vi venter føl d. 5.april og så regner vi med at Layout kommer fra Sjælland, så der bliver vist rigeligt at se til.

Søndag d. 1 marts

Endnu er travl weekend er gået.

Mathilde og Femke har været til distriktsstævne i Hjallerup, og i gåt var jeg til hingstekåring i INF i Ikast.
Alt er forløbet planmæssigt.

Mathilde og Femke startede LA4 for første gang og de red til 61% på trods af nogle småfejl - flot klaret, men ingen placeringer denne gang.

Næste uge gælder det så hingstekåring i Herning og om 2 uger drager vi igen til Ikast for at starte distriktsstævne.

Så skal det også nævnes at vi venter føl medio marts, -ja en spændende måned.

Stævne d. 14 -15 februar

Så er vi igen til stævne, denne gang i Thisted.
Det er gået godt for pigerne.

Mathilde og Femke vandt LA1 med et flot resultat på 67%, og de blev også vinder i LA2.

Anette og Tex red for første gang LB klasser. Det er deres andet stævne og de klarede det rigtig godt. I LC3 red de til 62.5% og fik en 1.plads.

Street Fighter  er lånt ud i år og startede ved samme stævne. Det gav 4 rosetter i 4 starter dels i spring dels i dressur, så det kunne ikke blive ret meget bedre.

   

Xandra har folet fredag d. 13 februar

Elmholts Xandra har folet i nat. Hun fik et dejligt hingsteføl med masser af livskraft . Jeg så ikke folingen, men da jeg kiggede til dem kl. 4 i nat var han lige født.  Det bliver spændende at følge ham, det første indtryk er rigtig godt .

Lørdag d. 31 januar

Nu har vi taget vores nye stald i brug,
Det er dejligt at se ponyerne i disse omgivelser og vi nyder det.
Det er gået godt med indflytningen, men der er dog stadig små ting som mangler.
I morgen skal vi have set på hvordan vi får de 2 grupper af ponyer, som har gået 2 steder forenet i en flok på fold. Det giver altid en del uro de første dage.

Søndag d. 25 januar

Så er vi hjemme igen efter en travl weekender 

D. 24 januer var vi i Skive. I forbindelse med dommerkonference i NF-foreningen, havde vi 2 ponyer med til fremvisning for springdommerne.
Casandra tog situationen med sædvalig ro og overblik, og klarede alle forhindring i løsspringning uden tøven.
Femke viste sin gode teknik og dejlige egenskaber, men samtidig er hun en pony som passer godt på sig selv.
Begge ponyer fik pæne ord med på vejen, og konferencen forløb godt.

I dag har vi  været til distriktsstævne i Herning.
Mathilde og Femke startede i LA1 og LA2. De havde 2 gode runder og red til hhv 59,3% og 60%. Et godt resuktat i betragtning af at Mathilde har haft influenza i sidste uge, og bestemt ikke er på mærkerne endnu.

Nu har vi et par stille uger, og så skal vi til Hjallerup. 

Vi håber at Xandra foler inden vi skal hjemme fra igen.
Hun forventes at fole ca. 10 februar, Vi flytter ponyerne til vores nye stald i denne uge, så det kommer til at passe fint med at hun foler der.

Lundemarksgårds Layout NFH 137

Så har vi beslutet os for at leje  Nf hingsten, Lundemarksgårds Layout, i perioden medio april til ca. 1 juli 2009.
Denne dejlige hingst har bevægelse, smidighed og en rigtig god galop, og samtidig en afstamning, som vil kunne bruges til vores hopper.
Vi glæder os til samarbejdet med Lundemarksgård.
For yderligere oplysninger om Layout se www.lundemarksgaard.dk   
 

 

Sket i 2008

2008 startede med at vi i januar måned tog afsked med Pegasus. Pegasus rejste til Sjælland og trives godt.

Så kom der en lidt trst periode. Nitrit fik et dødfødt føl, og Ulvsigs Simba døde efter operation for tarmslyng på Ansager Dyrehospital.
 
Heldigvis fortsatte året ikke på denne måde. Fallon fik et dejligt hingsteføl efter Prince Perfekt, og vi købte en dejlig hoppe på Elmholt, Elmholts Xandra ,efter Pedro, Samtidig fik vi tilbudt at købe Dalgaardens Casandra tilbage, og det var vi glade for.

Midt sommer rejste Figaro til Sjælland. Han fik et nyt hjem i Nordsjælland og har det godt.

Vi har haft Nitrit med til dyrskue i Hurup hvor hun fik 23 point og en fløjplads, Senere på året blev hun kåret i den gode ende af 2 klasse A. ved hoppekåring på Finstrupgård.

I august måned havde vi Dalgaardens Phoebe med til føl og plagskue på Finstrupgård. Hun klarede sig fint  og fik en rigtig god bedømmelse med 8 i helhed.

Vi har hørt lidt fra de ponyer vi har solgt og de klarer sig godt.
Dalgaardens Chanel, som står på Bornholm, fik 22 point på Roskilde dyrskue, og  
Dalgaardens Monique blev udtaget til semifinalen  i 4 års championat i DSP.

Hvad ridning angår har Mathilde klaret sig godt. Hun mistede Simba og overtog Femke, og hun er nu nået til at ride LA3  på distriktsplan.
Anette og tex er også godt igang. Efter et forår med en gaffelbåndsskade, og et skadet forben efter spark midt sommer, er de nu endelig kommet på banen og nu går det heldigvis stærkt fremad.

Ja, 2008 var vist ikke lige vores år, men vi kom igennem det og ser lyst på 2009.
Vi glæder os til at få vores nye stald taget i brug og vi glæder os til at se den nye årgang af føl.
 
   

30 november 2008

Vi er nu godt igan med bygning af vores nye stald.
Stalden er en svensk træstald fra Bruksbalden, og stalden forhandles gennem Boy Danmark.
Vi er nu nået så langt at siderne er lukket, vinduern er sat i og taget er lagt på.
Nu kan vi stå i tørvejr og sætte bokse op, og omkring jul håber vi på at stalden er klar til indvielse.
De første føl ventes i februar og marts måned, så planen skulle gerne holde. 

Casandra er hjemme iigen.

I dag har vi taget Casandra hjem fra rideskolen.
Hun har været i ridning i 5 uger og går stabilt under rytter.
Mathilde er begyndt at ride hende det går rigtig godt.
Hun har rigtig fine gangarter under rytter og hun er sød og let at ride.
Egentlig skulle hun sælges, men måske vælger vi at beholde hende, så Mathilde kan få glæde af hende det sidste pony år. 
Mathilde har vist planer om både dyrskuer, kåring, cmampionater mm.,, og så skal hun vist også gøres til springpony , så det med salg -ja nu må vi se!!! 

Distriktsstævne i Hurup 21-23 november

Så er vi hjemme igen efter en god men kold weekend i Hurup.
Det gik godt for Mathilde og Femke, De startede i  4 klasser og red mellem 58-63% så det var flot. De er nu nået til at ride LA2, så det går hurtigt fremad.
Nu er der ikke flere stævner i år, så vi begynder så småt at holde juleferie . 
   

Distriktsstævne i Thisted 8-9 november

Mathilde og Femke har været til distriktsstævne i Thisted.
 Det gik rigtig godt og det var tæt på placering i 2 klasser.
Alle 4 klasser blev redet til over 60%, også LA2, som de red  for 1.gang.  
Så er der 2 uger til stævnet i Hurup.
Næste weekend skal vi til Ikast for at se hvordan det går med Monique.

Ellers har vi travlt med opbygning af vores nye stald.

Dalgaardens Monique

Dalgaardens Monique er udtaget til semifinalen i DSP avlschampionat i Ikast, i november måned.
Se mere under Dansk Sportspony
Dalgaardens Monique er efter Odbjergs La Monet og Røgils Kilimanjaro,
og rides af Maja Ladekarl.  

Dalgaardens Casandra

Casandra er kommet i tilridning i Thisted.

Casandra er en pony med stor personlighed, ligesom hendes mor, Rasmine.
Hun lader sig ikke slå ud af nye ting, og havde saddel og rytter på efter 2 dage.

Casandra har gode gangarter, især i trav, og hun er utrolig let at håndtere.
Nu mangler hun bare en sød og dygtig rytter. 

Casandra er til salg.

Stævner i oktober

Mathilde og Femke har været til udvidet klubstævne i Thisted i uge 42 og til medaljeridning i uge 43.

I Thisted startede de LB-klasser og LA1. De red til over 65% i alle klasser og opnåede flere placeringer.

Det gik knap så godt til medaljeridning, mathilde var syg op til stævnet og Femke virkede lidt øm. Måske er det for meget med 2 stævner i træk?
De red et par pæne runder og Mathilde prøvede at starte LA2 for første gang.

Næste stævne er i Thisted d. 8 november, så håber vi at de er på toppen igen.

Seneste begivenheder

Nu er fundamentet til vores nye svenske træstald færdig og vi forventer at tage stalden i brug lige inden jul.
Vi glæder os, og det bliver dejligt fpr ponyerne at få hver deres boks frem for løsdriften.
Dee bliver en afd. med løsdrift i den nye stald beregnet til plagene,
Jeg synes de har bedst af at gå i flok.

Vores nye ridebane fungerer godt selv i dette våde efterårsvejr, så jeg kan kun anbefale muslingeskaller som underlag. Vi har dog valgt at lægge et lag flis over for at beskytte hovene. 

Ponyerne trives og følhopperne bliver dejlig runde.

  

Stævne i Thisted d. 20 september

Mathilde og Femke har været til klubstævne i Thisted.
Det gik rigtig godt. De red til en 2.plads i LB1 med over 70% og en 1. plads i LB2 med knap 73%.

Dalgaardens Monique

Dalgaardens Monique har været til 4 års championat i Hjallerup.
Hun klarede sig rigtig godt idet hun fik en 2. plads og gik videre til semifinalen, Resultatet kan ses på hjemesiden for sportsponyer. 
Et stort tillykke til hendes ejer.

1.september

Så er Egeballes Nitrit kommet i ridning igen.
Sofie har glædet sig meget til at komme igang, og vi håber de kommer godt fra start.
1. mål er 4 års NF championat i oktober måned, og så må vi se, hvad der ellers sker.

Vi har lige hentet Nathalie hjem fra stutteri Elmholt. Hun har haft en god brunst, og vi håber det resulterer i en drægtig hoppe.
Det har været en lang og besværlig avlssæson med vores hopper , og nu er det slut for i år. Vi afventer spændt resultatet.  

Stævne i Nordthy d. 30-31 august

Mathilde og Femke har været til stævne i Nordthy.

Det er 1.gang at Femke har været med til udvidet klubstævne i spring og det gik over alle forventninger.
Lørdag gav fejlfri runde i omspringningen i både LD og LC klassen, og søndag var der en enkelt nedrivning i begge klasser.
Det gav ikke rosetter, men de var tæt placering i 3 af klasserne. 
Nu er det spændende hvordan det går i Hundborg d. 13-14 september. 

23-24 august

Mathilde og Femke har været til Vestdanske Mesterskaber.
Det var en rigtig god oplevelse.
 
Lørdag startede de 2 dressurkasser
LB2 blev redet til  61.37 %, og LA1 red de til 60%
Det gav en 2.plads i begge klasser .

Søndag stod der spring på programmet.
De red 2 flotte runder i hhv. LD og LC.

Det var 1. gang Mathilde startede springklasser på Femke og det gik bare fint.

Torsdag d. 21 august

I dag har vi været på Stutteri Elmholt.
Vi har besluttet os for at at ifole Nathalie v/Maroon.
Det var egentlig planen allerede i foråret, og efter en sommer med 
forskellige andre planer er hun nu endelig sendt afsted.
Hvis hun kommer i fol betyder det samtidig at vi beholder hende som avlshoppe. 

Lørdag og søndag skal vi til VDM i Ålestrup.
Mathilde skal starte på Femke så det bliver rigtig spændende.
Hun skal starte i både dressur og springklasser.
Anette kan desværr ikke deltage i år.Hun tager nemlig til England i morgen og er væk i 2 uger -håber hun får en god tur. 

Føl og plagskue d. 2.august

Så er vi hjemme igen efter en dejlig dag.
Phoebe klarede sig  fint og blev bedømt med 8 i både eksteriør og gangarter og 8 i helhed.
Hun fik en god beskrivelse og en dyrskuebedømelse svarende til fløjhoppe i holdet, 1 præmie og 22 point.  
Se billeder og resultater fra dagen på www.newforest.dk under region 1.

Ferie

Endelig sommerferie, og dog altid noget der lige skal laves.

Lige nu arbejder vi på at få vores nye stald.
 Det har været et meget langvarigt projekt, men nu ser det ud til at lykkes.
Vi har bestilt en svensk træstald, og vi er meget spændte.

Dalgaardens Phoeby skal yil føl og plagskue. d. 2.august på Finstrupgård.
Hun er 1 år gammel og trænger til at komme i hænder, så det er en god anledning. Hun er rigtig sød at arbejde med , og det går planmæssigt
Nu mangler vi lige at få hende overbevist om at det ikke er farligt at gå i trailer.

I lørdags hentede vi Nitrit hjem. Hun har været på stutteri Vognmandsgården og vi håber det resulterer i et føl efter Polsbery Powerpoint.

I søndags hentede vi Nathalie hjem. Hun har været afsted i over 6 uger og er desværre ikke drægtig. Hun vil ikke komme i brunst, heller ikke efter hormonbehandling. Det er bare så ærgerligt. Hun havde ellers de fineste brunster i foråret . Måske bliver hun stresset af at være hjemme fra?
OK nu får vi se om hun viser tegn på brunst i løbet af de næste uger og så kommer hun afsted igen.  


Hoppekåring
Så er vi hjemme igen efter et par spændende dage.

Egeballes Nitrit kom hjem med en god beskrivelse og blev kåret i 2 klasse A, med  karaktererne 8876 77 686  7.

  
Hoppekåring nærmer sig

Så er der kun en uge tilbage.
Nitrit er ved at være i form, og vi tager vores daglige gåtur.
Det er faktisk ret hyggeligt at gå tur med en pony, måske skulle vi fortsætte efter kåringen. 
Nathalie kommer desværre ikke med. Hun er ved hingst, og hun er ikke kommet i brunst som forventet, så jeg når ikke at få hende gjort klar- noget ærgerligt for nu går der 3 år igen inden der er kåring i Jylland.

Ridelejr i Sindbjerg på Mors i uge 27

Mathilde og Femke har været på ridelejr i en uge.
Det er gået rigtig godt. De har redet de har hygget sig og de har været med i et lille springstævne og fået en rød rosette med hjem.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.
  

24 juni

I dag har vi sagt farvel til Dalgaardens Figaro.
Han er rejst til Hørsholm hvor han skal være ridepony.

Vi ønsker hans nye ejer held og lykke 

22 juni
Mathilde og Femke har været til deres første distriktsstævne.
Det gik fint, selv om de mangler rutine.
De red til 59% i LB2
7/6 08

Mathilde har været til stævne i Thisted i dag.
Hun startede på Femke for første gang.
Mathilde har kun redet Femke i en uge.
Hun startede LC2 hvor hun opnåede 68% ,og i LB2 fik hun en 1.plads med 65%

7/6 08

Nitrit har været til dyrskue i Hurup i dag.
Det gik rigtig fint.
Hun fik 23 point og en 1.plads.

29-05-08

Det gik desværre ikke med Simba.
 Ansager Dyrehospital kontaktede mig i aftes og meddelte at han var død.
Det er et stort savn for stedet og især for Mathilde. 

27-05-08
I dag har vi været på Ansager Dyrehospital med Simba.
Han blev syg i aftes med koliksymptomer, og da han tilstand gradvist blev mere kritisk, blev han kørt afsted.
Simba blev opereret først på eftermiddagen idag, og operationen forløb planmæssigt.
Vi håber han kommer hjem i god behold om ca. 10 dage.  
Dalgaardens Felix

Så kom der endelig føl-
Fallon folede d. 17 maj med et dejligt rødt hingsteføl efter Prims Perfect.
Han hedder Dalgaardens Felix

Egeballes Nitrit

Nitrit er kommert i ridning igen.
Hun tager tingene ganske pænt.
I går havde hun rytter på og det gik fint.
Sofie begynder at ride hende i næste uge, og vi håber de får et godt samarbejde.

Dalgaardens Casandra

I dag har vi købt Dalgaardens Casandra tilbage.
Casandra er 3 år gammel og har udviklet sig til en smart og Feminin pony.

Casandra er efter Orchids Pride og  Rasmine,.
Morfar er Black Knight, og mormor er Skovbrynets Lady.
Vi glæder os til at komme igang med hende.

Nu er Elmholts Xandra Kommet hjem

I går hentede vi Elmholts Xandra. Turen hjem gik fint og hun er allerede faldet godt til sammen de andre.

Ny pony

I denne weekend har vi været på Stutteri Elmholt.
Det er altid en dejlig oplevelse. 
Formålet med besøget var at finde en ny god avlshoppe og det lykkes.
På tirsdag henter vi Elmholts Xandra. Hun er en dejlig sortbrun hoppe efter Pedro med Palle som morfar og Eskehøjgårds Ali længere tilbage.
Mor til Elmholts Xandra er Elmholts Isabella.
Elmholts Xandra er 3 år gammel og ifolet v/Sophienhof`s Maroon    .
Vi glæder os.

Nitrit

 Nitrit folede i morges

Det gik desværre ikke så godt. Hun fik et dejligt stort rødt hingsteføl, men det var desværre dødfødt. En rigtig trist oplevelse.

Stævne i Hundborg 30 marts
Mathilde og Ulvsigs Simba fik 2 rosetter med hjem,
På trods af at Simba ikke er helt på toppen gav det 2 tredjepladser.

Sofie og Femke havde nogle rigtig gode runder.
Det var 1. gang Sofie var udenbyes med Femke og det gik bare fint.
De red over 60% og var tæt på placering i 2 klassser,så med lidt mere rutine  så kører det
Femke

Femke har nu været redet af Sofie siden jul.
Det går rigtig godt og i næste weekend skal de starte stævne for første gang.
Vi ønsker dem held og lykke.

Natalie er kommet i ridning

Natalie har nu været i ridning i knap 2 måneder.
Hun er en flink og selvgående pony som går stabilt i alle gangarter.  
 Hun er nu ca. 145 cm, og er en køn og harmonisk pony med 3 ret gode gangarter.
Tiden vil vise om hun skal sættes i fol og kåres til sommer, eller om hun skal sælges som ridepony
Hun vil faktisk være god til begge dele.

Onsdag d. 2 januar
I dag har vi sagt farvel til Pegasus,
Han blev afhentet i morges og er kommet godt til Slagelse.
Han klarede rejsen fint og synes vist allerede godt om det nye sted.
Vi håber han falder godt til og at hans nye familie får rigtig meget glæde af ham. 
Tingene gårr ikke altid planmæssigt, men vi håber Pegasus bliver solgt 
alligevel. 
Fredag d.30 november

I dag har vi solgt Dalgaardens Pegasus.
Vi ønskes den nye ejer i Slagelse held og lykke.

Daydreams Joanna stb.6244
..Vi har lige modtaget besked fra Holland om at Daydreams Joanna har fået kåret endnu en hingst som ster- hingst
Det giver hende en titel mere.

Joanna er nu kroon pref.

Joanna venter føl efter Strandagers Bandit.
Tirsdag d. 20 november

Jeg har lige fået en kedelig besked fra Sverige.
Odbjergs La Monet som jeg solgte for ca. et år siden er død.
Hun fik 2 dejlige hoppeføl hos os,
Dalgaardens Monique og Dalgaardens Chanell.
La Monet døde pga. en tarmlammelse-ærgerligt, men sådan går det jo desværre ind imellem. 

Lørdag d. 10 november

I dag har vi leveret vores føl, Dalgaardens Madonna til hendes nye ejer.
Det hele forløb planmæssigt, men det er altid lidt svært at sige farvel

Vi ønsker den nye ejer held og lykke med hende

Tirsdag d. 6 november

Sofie og Pegasus har været med i ridetimen i dag.
Pegasus gik rigtig fint rundt i alle gangarter og det virkede som om han havde prøvet det mange gange før.
Han reagerede slet ikke på de andre ponyer og bevarede et fint overblik. 
Dejligt med en pony som tager tingene på den måde.

Søndag d. 3 november
Pegsus har  været i prof. ridning i 2 uger,
og er nu klar til at Sofie kan tage over.
Sofie skal have den første time på ham i morgen og hun glæder sig.
Pegasus er faldet rigtig godt til på rideskolen og trives blandt de øvrige ponyer. Han tager tingene som de kommer og  reagerer ikke på alle de nye ting , dejligt med et så stabilt sind.
I fredags var han med i løsspringning og det gik bare fint.
Vi glæder os over en god udvikling og håber Sofie bliver glad for at ride ham, men han står nu stadig til salg.
Pegasus er kommet i ridning igen.

Pegasus er kommet i ridning igen.
Det passer ham ikke rigtigt at skulle stå og boks, og han savner det frie liv, men ellers går det godt. Han skal foreløbig rides prof. i 2 uger og her efter bliver han overtaget af en af de store piger.
Han er en flink pony. Jeg kunne selv læsse ham i trailer, og han var nem at køre med. Det bliver spændende at følge udviklingen.
 

Broncemedalje ved medaljeridning i Ålestrup 6 oktober
Daydreams Joanna og Michele Madsen red en rigtig flot runde
med nul fejl i både hovedspringnig og omspringning.
Det gav en broncemedalje..
10 september
I dag har vi solgt Dalgaardens Madonna.
Hun forlader os primo november måned og vi ønsker hendes nye ejer held og lykke
Vestdanske Mesterskaber

Så er det hverdag igen efter en spændende weekend.
Vi har startet 3 ponyer i både spring og dresseur og det er gået rigtig godt.
Se under stævner for resultater. 

d. 27 august
I dag har Mathilde for første gang redet på Dalgaardens Pegasus.
Det var en stor og god oplevelse. Han er rolig og meget godmodig.

Michelle og daydreams Joanna træner til VDM og Anette håber hun kan nå at starte på Femke.

Mathilde har lige været syg i en uge, noget der ikke passer hende når nu Simba skal gøres klar  til VDM men mon ikke det går alligevel.
Der arbejdes hårdt på sagen og dagene nærmer sig..
Lørdag d. 11 august

Dyrskue i Aulum


I dag har vi haft Nitrit med til dyrskue.
Det gik rigtig godt Nitrit var sød at læsse og var i det hele taget rigtig fin at have med-flot i betragtning af at hun aldrig rigtig har prøvet noget.

Ja -resulktatet blev en rigtig god bedømmelse og en 1 præmie.

Fredag d.10 august

Fallon er erklæret drægtig v/  Prince Perfekt

Egeballes Nitrit er erklæret drægtig v/Birkilds balboa

Daydreams Joanna er erklæret drægtig v/Strandagers Bandit

Vi glæder os til 3 dejlige føl i  maj måned 2008.

Føl og plagskue
Dalgaardens Madonne har været til føl og plagskue i Ålborg  d. 5 august.
Det gik rigtig fint. Hun fik  8 i både eksteriør og gangarter og 8 i helhed,
og vi fik en 1.præmie med hjem.
Hun var rigtig sød og nem at have med og klarede turen fint.
Madonna og Natalie
Natalie har fået et dejligt sort hoppeføl efter Gay Count Shetan 
den 26 maj. Hun hedder Dalgaardens Madonna.
...
Fallon og Phoebe
Fallon har fået et dejligt  hoppeføl efter Cay Count Shetan den 23 maj...
Holmens Gold Holly er solgt

D. 11-4-07 blev Holly afhentet vi ønsker den nye ejer held og lykke med hende.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Julie | Svar 25.03.2012 19.19

Holmens Gold Holly hvem blev hun solgt til?

Laura | Svar 13.05.2011 20.05

Ja jeg er elleve og ja det er min nye pony og jeg er bare så glad for hende

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.11 | 17:39

Du kan finde billeder af Malou på salgssiden ridehesten.com. Fiona kommer i ridning i næste uge og så vil jeg få taget nogle billeder og noget video af hende

...
08.11 | 19:43

Har du billed og video af salgs hopperne?

...
23.11 | 09:39

Igår Kom Xander og mig hjem fra hbr hvor vi har startet LB2 Bredeklasse vi fik en 2 plads med 65 % super sød pony og vi startede kun søndag

...
17.03 | 23:12

Milo vandt sin første Mb* på kallehavegård i weekenden. Startede også la** hvor han også fik en 1. Plads. Han er så nem og dejlig pony at have med til stævne.

...
Du kan lide denne side